HT Fine Chemical Co., Ltd.
textile-auxiliaries-chemicals-manufacturer
HT Fine Chemical Co. Ltd в КИТАЙ ІНТЕРДИЙ 2017

Час:   Натисніть: 1016

17-ая китайська міжнародна виставка фарб та пігментів з текстильної хімії, 2017

HT Fine Chemical Co. Ltd отримають повний успіх у КИТАЙСЬКОМУ ІНТЕРДИІ 2017 р. Цього року ми оновлюємо площа стенду від 36 до 54 квадратних метрів. Наша компанія також використовує багато досвідчених і кваліфікованих бізнес-еліт, щоб забезпечити краще обслуговування. Якщо ви зацікавлені в нашій компанії та текстильній хімії, ласкаво просимо зв'язатися з нами для отримання додаткової інформації.

HT fine chemicals in CHINA INTERDYE 2017HT FINE CHEMICALS CHINA INTERDYE 2017

Спонсорований:

• Китайська асоціація барвників для фарб
  • Китайська асоціація друку та фарбування
  • Шанхайський відділ Китайської ради з питань сприяння міжнародній торгівлі

Організатор: Шанхайська міжнародна виставка Сервіс Ко, Лтд

Час: 12-14 квітня 2017 року

Місце проведення: Виставковий зал Shanghai World Expo

За підтримки спонсорської асоціації China Dyestuff Industry, Асоціації фармацевтичної промисловості Китаю, Шанхайського відділення Китайської ради з питань сприяння міжнародній торгівлі, Шанхайська міжнародна виставка послуг Co., Ltd. організувала "Сімнадцяте міжнародне фарбувальне фарбування та органічні пігменти, текстильні хімікати Виставка "та" Китайська текстильна друкарня "на виставковому залі Shanghai World Expo в період з 12 по 14 квітня 2017 року. Виставка охоплює загальну площу 40 000 квадратних метрів, а на виставці взяли участь 630 експонентів із 17 країн та регіонів. Експонати, що охоплюють всі види передових екологічно чистих барвників, органічних пігментів, добавок, інтермедіатів, засобів захисту навколишнього середовища, цифрового друкарського обладнання, друку та фарбування. Автоматична технологія та матеріали для друку.

1. Найбільша у світі виставка фарбування продовжує керувати розвитком галузі

Китайська міжнародна фармацевтична компанія "Dyestuff Industry" та органічні пігменти, виставка з текстильних хімікатів "B eco Me" - найбільша у світі виставка барвників, орієнтована на розвиток галузі після 16 сеансів вирощування та розвитку. Виставка буде проводитися в той же період з Шанхайською міжнародною виставкою цифрових друку, виготовлення друкованих та фарбувальних технологій в одному і тому ж музеї для створення одноразової покупки текстильного друку та фарбування та створення більш широкої платформи для розвитку галузі.

Поточна виставкова індустрія зібралася на великих підприємствах, серед яких відомі підприємства як вдома, так і за кордоном, такі як Tunna, Huntsman, Yorkshire, Ang high, Sima, Kokai, Rihua, Jiahe, Duowen, Ning Bodi, Bu Xite, Evonik, Rudolph, Lian Шенг, Лонгшен, Рунту, Джихуа, Ябанг, Чауанхуа, Демі, Меріда, Тяньюань, Мейліда, Кінг Джин, EPSON, MS, Хунхуа, Кайюань, Хеймі. Вони демонструють передові технології та продукти промисловості та сприятимуть розвитку галузі друку та фарбування.

2. Створити трансформаційну платформу для захисту навколишнього середовища - це яскраве місце

Захист екологічного навколишнього середовища є глобальним консенсусом в галузі розвитку, і екологічна відповідальність, спільне розвиток - це шлях сталого розвитку текстильної та фарбувальної промисловості. Наша спільна відповідальність - створення системи подачі зеленого матеріалу, зеленої системи виробництва та зеленої системи переробки. HT FINE CHEMICALS володіє еко-текстильними миючими засобами для клієнтів у всьому світі, ласкаво просимо говорити докладно!

CHINA INTERDYE 2017